Categories
Kodust ja reisilt

Võileib tuunikala, kapparite ja pestoga

 

tuna_toodeldudtm

Kas oled tundnud, et peale korralikku pikka trenni tahaks midagi kosutavat ent samas äärmiselt maitsvat ja toitvat süüa? Sel juhul tasub sirutada käed Trimm PRO poole ja valmistada endale võileib või kaks tuunikala, kapparite ja pestoga. Ainuüksi ühes viilus Trimm PRO-s on juba 5 grammi puhast valku ja see on väga heas vahekorras ka selles sisalduvate süsivesikutega. Kuna keha vajab trennist taastumiseks neid mõlemat ja valku isegi rohkem, siis on suurepärane lahendus Trimm PRO just tuunikalaga. Võileivale annavad erilist hõrku maitset seemnesaia eelnev röstimine ja tuunikalale kapparite ja pesto lisamine.

1 viil Leiburi Trimm PRO-d
60 g tuunikalakonservi vees
1 tl kappareid
1 tl pestot
0,5 tl sidrunmahla
0,5 tl oliiviõli
soola/pipart
basiilikut

Valmistamise juhend:
Soovi korral rösti 1 viil Leiburi Trimm PRO-d. Sega kokku nõrutatud tuunikala, kapparid, pesto, sidrunimahl, oliiviõli, hakitud basiilikuleht ja maitsesta segu pipra ning soolaga. Aseta segu seemnesaia viilule. Serveeri paari basiilikulehega.

Ühe võileiva toiteväärtus:
Energia: 230 kcal; Süsivesikud: 9,7 g; Rasvad: 11,5 g; Valgud: 20,7 g

tuna1_toodeldudtm