Categories
Magusad ampsud Smuutid

Marjasmuuti baobabi pulbriga

Kogus: 2-le

250 g  värskeid või külmutatud marju (näiteks maasikaid ja punaseid sõstraid)
1 peotäis beebispinatit
3 spl mandleid
1 banaan
1 dl kookospiima
2 tl baobabi ehk ahvileivapuu pulbrit (nt Aduna oma)
0,5-1 dl vett

Koori banaan ja murra umbes neljaks.
Pane kõik koostisosad blenderisse ja püreesta.
Kui smuuti sai liiga paks, lisa vajadusel veel vett või kookospiima.

NB! Baobabi ehk ahvileivapuu pulber sisaldab C-vitamiini, mis on vajalik naha terviseks, organismi vastupanuvõime tõstmiseks, kevadväsimuse ja stressi peletamiseks ning paljudeks muudeks organismile olulisteks funktsioonideks.

Smuutit valmistas: Eva-Liisa