Categories
Kodust ja reisilt

Võileib avokaado, tomati, punase sibula ja koriandriga

avok_toodeldud

Võileib avokaado, tomati, punase sibula ja koriandriga

Kui on tunne, et enne aeroobset või anaeroobset trenni on vaja midagi kerget ent samas toitvat süüa, tuleb appi hõrk Trimm PRO avokaado, tomati, punase sibula ja koriandriga. Seemnesaias suurepärases kombinatsioonis sisalduvad valgud ja aeglaselt imenduad süsivesikud ning avokaado ülikasulikud ja tervislikud rasvad annavad just õiges koguses valku, rasva ja süsivesikuid, et võtta trennist maksimum. See maitsev võileib sobib nii  taimetoitlastele kui ka kõikidele teistele – vahel on hea anda kehale kergesti seeditavat ja toitaineterikast toitu ilma lisatud loomse valguta!

 

1 viil   Leiburi Trimm PRO-d
½ tk   avokaadot
40 g   tomatit
10g   punast sibulat
1 tl   sidrunimahla
pipart/soola
koriandrit, basiilikut

Haki tomat, sibul ja paar koriandrilehte peeneks, purusta kahvliga avokaado ning sega need omavahel. Maitsesta soola, pipra ning sidrunimahlaga. Aseta segu seemnesaia viilule. Serveeri mõne punase sibula riba ning basiilikuga.

Toiteväärtus:
Energia: 232 kcal
Süsivesikud: 15,6 g
Valgud: 6.8g
Rasvad: 16,2 g