Categories
Kodust ja reisilt

Võileib lambakotleti ja tomati salsaga

lamb_toodeldud

Võileib lambakotleti ja tomati salsaga

Teadlik jõusaalitrenn on parim lihaste kasvatamiseks. Sama oluline on ka trennijärgne lihaste taastumine. Sellele aitab väga hästi kaasa Trimm PRO lambakotleti ja tomatisalsaga. Miks? Sest valgud nii Trimm Pro-s kui ka lambakotletis on keha, sh ka lihaste põhiline ehitusmaterjal, taastades ja kasvatades lihaseid ning süsivesikud jällegi taastavad keha energiavarusid. Sageli tarbivad kulturistid suurtes kogustes puhast valku, kuid kui see imendub liiga kiiresti,  piirab see ka valkude sünteesi. Seepärast ongi hea tarbida valku mõne toiduainega, mis proteiini seoks ning ei laseks tal liialt kiiresti imenduda – just nii aeglustavad ka Trimm PRO-s sisalduvad kiudained valkude liiga kiiret imendumist.

See maitsev võileib annab kehale kõik vajaliku, ka olulisi amino- ja rasvhappeid! Soovitame seda süüa kahekordse võileivana!

1 viil  Leiburi Trimm PRO-d
150 g   lambahakkliha
35 g   tomatit
¼  tk   küüslauguküünt
1 tl   hakitud peterselli
0,5 tl oliiviõli
soola/pipart

Sega lambahakkliha soola ja pipraga ning vormi suureks kotletiks. Prae seda pannil mõlemalt poolt, kuni kotlet on valmis. Haki tomat väikesteks tükkideks ning sega see peterselli, purustatud küüslaugu, oliiviõli, soola ning pipraga. Aseta seemnesaia viilule kotlet. Serveeri tomatisalsaga.

Toiteväärtus:
Energia: 370 kcal
Süsivesikud: 10,5 g
Valgud: 35,1 g
Rasvad: 20,4 g